Hlavní obsah
Článek

Již tento týden se měl konat v Clash of Stars očekávaný zápas Pavla Novotného (43) s psychopatem Bejrem. Jak to ale vypadá, konat se zřejmě nebude. Bejr vyhrožuje, že nenastoupí.

Aleše Bejra (46) napadl profesionální zápasník Alexander Cverna během tiskové konference. Po několika ranách skončil v nemocnici. „Nevím, proč mě napadl. Je mi špatně, byl jsem na CT a na vyšetření. Mám mít klidový režim a pak se uvidí. Bolí mě hlava a krční páteř. Neakceptuju napadání mimo ring, je to nehoráznost, nevím, jak ho to napadlo,“ prozradil Bejr, který chce na zápasníka podat trestní oznámení.

„Nikdy jsem neřešil nic přes policii. Ale udělám výjimku. Podávám trestní oznámení,“ řekl rázně a k tomu dodal, že do zápasu s Pavlem Novotným nenastoupí. „Končím,“ dodal Bejr. Prý kvůli tomu, že se mu z Clash of Stars nikdo po napadení neozval.

Naposledy v Clash of Stars zápasil Bejr proti Jaromíru Soukupovi (55). Tedy zápasil… Soukupa začal hlavičkovat, a po ani ne minutě byl diskvalifikován. Soukup, vítěz zápasu, který se na zápas dlouho připravoval, byl pak velmi zklamaný. K férovému boxu vlastně vůbec nedošlo.

Další články

Načítám