Hlavní obsah
Článek

A je to, oficiální řeporyjský starosta Pavel Novotný se utká s bývalým soupeřem Jaromíra Soukupa, bizarním zápasníkem Alešem „Psychopatem“ Bejrem (46).

Oba aktéři se měli původně fackovat, k tomuto střetu ale nakonec nedošlo a zápas potvrdili až v Clash of the Stars. Jedním z důvodů je dle Aleše i nechutný výrok Novotného směrem k herečce a zpěvačce Aničce Slováčkové, která bojuje s vážnou nemocí.

„Oficiálně jsem sem přijel, protože tady měl být Pavel Novotný. To prase z Řeporyjí, který si vzalo do huby Aničku Slováčkovou a přálo jí smrt, patří na jatka a jediná možnost je ho popravit tady v ringu,“ řekl Bejr Super.cz krátce poté, co byl vyveden z turnaje Clash of the Stars v Ostravě, na který vtrhl, a ještě napadl moderátora Jakuba Jíru.

Dle informací Super.cz půjde o boxerský zápas. Pokud jde o Aleše Bejra, tak je mu zcela jedno, dle jakých pravidel bitva proběhne.

„Ať si vymyslí pravidla, jaká chce. Klidně si zavážu ruce. Tohle budou jatka bez faulů. Na internetu je silný, ale tváří v tvář, když jsme se tehdy viděli v kanceláři, tak byl posraný. V kanceláři jsem ho vyzval ve fackované, to přijmul s rozechvělým hláskem a pak se pokakal. Udělal vyjádření, že mě má rád, ale já jeho ne a nejsem sám. To není člověk,“ dodal viditelně naštvaný Psychopat.

Další články

Načítám