Hlavní obsah
Článek

Sobotní večer Clash of the Stars v Ostravě byl pro diváky zajímavý nejen zápasy, ale také novou informací, kterou se během večera dozvěděli. A to, že se v kleci příště utkají dva muži, kteří si už dlouho leží v žaludku.

V březnu tohoto roku se hovořilo o připravovaném zápasu Pavla Novotného (43)Aleše Bejra (46)RedFace. „Pan Novotný mi bezdůvodně začal psát na sociální sítě, že jsem buze*ant a že se neumím prát. Co si to jako dovoluje, ta močka? Takže já ho teď oficiálně vyzývám na zápaseček. Ve smlouvě má napsané facky nebo box, tak si může vybrat, čemu dává přednost. Potom uvidíme, kdo z nás dvou se neumí prát!“ vyjádřil se Bejr po prohraném zápasu s Jaromírem Soukupem. Utkání ale bylo nakonec zrušeno.

Teď to ale vypadá, že se Bejr s Novotným opravdu utká, a to v září během Clash of the Stars 9. Zpráva byla potvrzena přímo v Ostravě, kde nechyběl ani Novotný. „Psychopat Bejr“ měl starostu Řeporyjí vyzvat kvůli jeho urážkám na osobu Aničky Slováčkové, které Novotný vypouštěl do světa před několika týdny. Tehdy o ní napsal, že ve svém boji s rakovinou nemá žádnou šanci. Fanoušci se tak určitě mají na co těšit.

Další články

Načítám