Hlavní obsah
Článek

Už brzy se influencerka Veronika Kopřivová (33) stane dvojnásobnou maminkou. Požehnaný stav se jí podařilo tajit do 7. měsíce a vypadalo, že ji nic netrápí. S bříškem pravidelně létala k moři a užívala si ty nejkrásnější chvíle v životě.

Ve skutečnosti blondýnce stále nebylo do smíchu. V devátém měsíci nyní prozradila, že i ona si během těhotenství prošla krušnými chvilkami a podruhé to rozhodně nebyla žádná procházka růžovou zahradou. Vše tak probíhalo úplně jinak než v době, kdy čekala prvorozenou dceru Ellu, kterou má s modelem Miroslavem Dubovickým.

„Teď většinu času střídalo psychické vyčerpání to fyzické, dva měsíce celodenních nevolností, od samého začátku většinou únava hned po probuzení a teď ke konci pocit, že se mi rozpadá tělo a nemohu dýchat,“ svěřila se Veronika, která se pochlubila svým bříškem na těhotenských fotkách.

Chvilek, kdy se cítila dobře, bylo pomálu. „Celkem zatím tak pět týdnů, kdy jsem se cítila dobře a spokojeně a plná energie. Ale nestěžuji si, neb vždy může být hůř! Tak bych asi shrnula tohle těhotenství,“ svěřila se Kopřivová, který průběh svého těhotenství sdílí na sociální platformě pro platící fanoušky.

Další články

Načítám