Hlavní obsah
Článek

Modelka a někdejší královna krásy Nikol Švantnerová (31) zorganizovala svoji první velkou akci. Módní večer Fashion glam uspořádala v Olomouci, kde s partnerem a dcerkou Miou žijí. A sama šla s kůží na trh. Byla jednou z hvězd módní show spodního prádla!

„Chtěla jsem kousek Prahy přenést do Olomouce. Doufám, že z toho uděláme třeba tradici,“ řekla Super.cz k akci.

V prádle vypadala neuvěřitelně. A to prý na velké přípravy nezbýval čas. „Poslední týden jsem moc nejedla a nespala. Bylo toho nad hlavu, prostě šílený. Nebyla jsem dokonce ani jednou cvičit ani běhat, jak jsem zvyklí. Přípravy byly dost mizerné, i tak to prostě občas je,“ krčí rameny Nikol.

Předvádět prádlo jí nevadí, dokonce se nebrání dalším nabídkám. „Nejsem striktní. Když se naskytne příležitost, tak proč ne. Já na sobě docela makám. Ještě si nemyslím, že patřím do starého železa. Dokud se na to budu cítit, klidně. Zatím se na to ještě cítím,“ usmála se Švantnerová.

S výsledkem módní akce byla spokojená. „Už když byly přípravy, tak jsem měla slzy na krajíčku. Mám tady jedny z nejkrásnějších dívek u nás, měla jsem tu rodinu a kamarády. A doufám, že se to lidem líbilo,“ dodala.

4
fotky

Další články

Načítám