Hlavní obsah
Článek

Italská modelka Vittoria Ceretti zažívá boom u světových módních domů a získává jednu zakázku za druhou. Do jaké míry za to může i její vztah s hollywoodskou hvězdou Leonardem DiCapriem (49), je otázkou, typické modelkovské míry, které ovšem mnozí označují za „chrastění kostmi“ jí nejdou upřít. Turisté i místní na pláži Santa Maria v proslulém italském letovisku Forte dei Marmi v těchto dnech mohou modelku, která uhranula oscarovému herci, vidět na vlastní oči.

Půvabná Vittoria, která nedávno trávila několik dní s DiCapriem v Los Angeles, vyrazila na dovolenou do své rodné země i s jednou ze svých kamarádek. Leo se zřejmě musel vrátit k pracovním povinnostem, ale Vittoria se očividně dobře baví i ve společnosti drobné brunetky.

DiCaprio totiž profesně rozhodně nepolevuje a v příštím roce by se měl představit v hlavní roli nejen dlouho očekávaného filmu Paula Thomase Andersona nazvaného pracovně BC Project, ale rovněž v dramatu The Black Hand natáčeného podle předlohy knihy Stephena Taltyho, jejíž děj se odehrává na počátku 20 století ve Spojených státech - v době, kdy se v zemi objevila italská mafie a unášela lidi za výkupné.

Rodačka z Lombardie Ceretti, která odstartovala modelingovou kariéru ve čtrnácti letech, se již před dekádou stala tváří značky Dolce & Gabbana, pro niž nedávno fotila vzrušující reklamu s hercem Theem Jamesem. Má za sebou ovšem kampaně pro řadu dalších prestižních značek a návrhářů jako Prada, Givenchy, Alexander McQueen, Armani, Fendi a další.

Další články

Načítám