Hlavní obsah
Článek

Moderátor a spolumajitel organizace Oktagon MMA Ondřej Novotný (47) má z předchozího vztahu dceru Trinity, která žila většinu života ve Francii, kde má maminku a sourozence.

Trinity se ovšem nedávno přestěhovala do Česka a nějakou dobu je také součástí výše zmíněné bojové organizace. „Už rok jezdím na turnaje pracovně, předtím jsem se byla dívat, protože mě to bavilo. Byla jsem v backstage a od samého začátku vidím, jak to uvnitř organizace funguje. Chtěla jsem toho být součástí, protože vím, že je to něco velkého, a zároveň to beru jako rodinnou firmu. Začala jsem dělat sociální sítě, dělám francouzský profil. Oktagon začal vysílat ve Francii a ono se to tak nějak samo dalo dohromady,“ svěřila se Trinity Super.cz s tím, že je pro ni francouzština daleko přirozenější.

„Žila jsem dvacet let s maminkou ve Francii, která tam odjela kvůli volejbalu. Studovala jsem tam, mám tedy lepší francouzštinu než češtinu. V Česku jsem čerstvě, přijela jsem před Edenem (pozn. red. turnaj, který proběhl 8. 6.). Do Francie se vracím za maminkou i sourozenci, ale zatím vidím budoucnost v Čechách,“ podotkla sympatická brunetka, která také prozradila, jaké to je, mít za šéfa vlastního tátu.

„Myslím si, že si táta nechává docela odstup, nemám žádná privilegia a nechává šéfovou v mém oddělení, aby se starala. Ale musím říct, že nás to hrozně sblížilo, jak spolu trávíme čas na těch turnajích, tak je to velmi hezké,“ řekla Trinity s tím, že pracovní doba v Oktagonu nikdy nekončí. O práci se tedy baví klidně i u rodinné večeře.

„V Oktagonu pracovní doba nikdy nekončí a myslím si, že nás to všechny baví, takže nedokážeme vypnout. Tedy i u rodinné večere se o tom bavíme, umíme sem tam vypnout, ale je to na denní bázi,“ dodala.

Související témata:
Trinity Novotná

Další články

Načítám