Hlavní obsah
Článek

Letošní ročník StarDance ještě pořádně neodstartoval a první zranění už jsou na světě. Na tiskové konferenci třináctého ročníku nechyběla Lucie Vondráčková (44). Ta sice ještě nezačala s Lukášem Bartuňkem trénovat, během divadelního představení už však přišla k úrazu.

Jak sama herečka na tiskovce prozradila, po střetu s Janem Révaiem na divadle myslela, že má zlomené žebro, nakonec z toho vyvázla jen z bolestivou naraženinou. „Jsem takový smolík,“ svěřila se Lucie. „Plánuju se uzdravit, než mě zase někdo kopne do kolena nebo mi strhne záda. Myslím, že s tímhle budu bojovat nejvíc a bude to pro mě oříšek,“ prozradila herečka, která přiznala, že ji trápí i bolesti zad. „Záda mě bolí po kojení kluků,“ dodala na tiskovce.

Před čtrnácti lety podstoupila také náročnou operaci chodidel, na taneční boty se tak příliš netěší a počítá s těmi nejnižšími podpatky. „Moje nohy, to je kapitola sama pro sebe, to je jedna velká katastrofa, myslím, že dotancujeme a už nikdy podpatky neobuji, ale teď si to chci ještě vyzkoušet,“ svěřila se Vondráčková, která bude ve StarDance tančit vedle Lukáše Bartuňka. Kam až by chtěl pár dotančit?

„Samozřejmě se chce každý dostat do finále, na to první místo, ale to je o divácích a každé místo bude super,“ prozradil Lukáš Bartuněk. „Já bych si chtěla hlavně hezky zatancovat první dvě kola,“ dodala Vondráčková, která je společenským tancem takzvaně nepolíbená. „Myslím, že vcházím do naprosto neznámých vod, a to se mi na tom líbí. Od dětství jsem hrála nebo zpívala, a to zmapované mám, ale tohle je úplně mimo a jsem začátečník,“ řekla herečka na tiskovce.

Další články

Načítám