Hlavní obsah
Článek

Gabriela Gašpárová a Petr Havránek tvoří pár téměř tři roky. První velkou vztahovou zkoušku, společné bydlení, mají hrdličky již za sebou, ale jaké kroky mají v plánu podniknout dál? V rozhovoru pro Super.cz se dvojice rozpovídala o svatbě nebo zakládání rodiny.

Když se v roce 2021 dali dohromady po čas natáčení první série reality show Love Island, nejspíše vůbec nečekali, jak silné a opravdové pouto mezi nimi nakonec vznikne. Vztahu Gabriely Gašpárové (23) a modela Petra Havránka zprvu nevěřili ani diváci pořadu - hrdličky však všechny dokázaly přesvědčit o opaku.

Pár tvoří už téměř tři roky a zdá se, že jejich vztah jen kvete. Gabrielu s Pítrem pojí dobrodružná povaha a společné koníčky, tvoří zkrátka perfektní duo. Co ale dál? Mají v plánu i další vztahové kroky než jen společné bydlení? „Já si myslím, že naše cesty a zážitky mluví úplně za všechno, za to, kde se momentálně nacházíme. Jsme moc rádi, že tohle můžeme zažívat, že máme takové možnosti, a jsme za to fakt strašně vděční, užíváme si to na 100 %. Teď je pořád tahle fáze, necháváme tomu volný průběh. Od začátku jsme na nic netlačili, co má být, to bude,“ rozpovídala se Gabriela pro Super.cz.

„Gabče je 23, takže já si myslím, že času je pořád dost. Nemyslím si, že je potřeba se nyní hnát někam, co ani jeden ještě necítíme. Ty možnosti, které máme, tak pokud bychom se bavili o dítěti, to se pak samozřejmě úplně vše mění a byla by škoda to nevyužít,“ dodal Pítr.

Další články

Načítám