Hlavní obsah
Článek

Moment, kdy Liam Payne (†31) poprvé vystoupil v britské verzi pěvecké soutěže X Factor, si dnes na internetu dojemně připomínají tisíce lidí. Zpěvák, který dosáhl obrovské slávy už v teenagerském věku, ve středu v odpoledních hodinách tragicky zemřel po pádu z balkonu hotelového pokoje v Buenos Aires.

Celá tragická událost je neštěstím nejen pro zpěvákovu rodinu, přátele a přítelkyni Kate Cassidy, ale dozajisté i pro jeho dávnou lásku Cheryl Cole, která s ním má syna. Právě sedmiletému chlapci jménem Bear věnoval Liam jeden ze svých posledních příspěvků na sociálních sítích, v němž o něm láskyplně hovořil.

Cheryl byla u zrodu Liamovy slávy, když během jeho prvního vystoupení v X Factoru v roce 2008 seděla v porotě. Cole byla tou dobou již úspěšnou zpěvačkou populární dívčí kapely Girls Aloud. Když tehdy čtrnáctiletý Liam na pódiu začal zpívat hit Franka Sinatry Fly Me To The Moon, bylo jasné, že faktoru X má na rozdávání.

Payne navíc již tou dobou oplýval sebevědomím a na o deset let starší Cheryl dokonce během slov písně In other words, baby kiss me laškovně mrknul. Ta po jeho výkonu konstatovala, že je opravdu roztomilý, má charisma, a zmínila i ono mrknutí…

Krásná zpěvačka, která byla tou dobou provdaná za fotbalistu Ashleyho Colea, se s Paynem sblížila až o osm let později a v roce 2017 se jim narodil syn. V červenci následujícího roku se však rozešli a Liam si začal plnými doušky užívat slávy a zájmu dívek a žen. Od roku 2022 ovšem tvořil pár s Kate Cassidy, která s Liamem strávila v Argentině dva týdny a domů na Floridu odjela pouhé dva dny před tragickou událostí.

5
fotek

Další články

Načítám