Hlavní obsah
Článek

Už uběhly dva měsíce, co se Petra Kvitová (34) stala 7. července maminkou. Tenistka přivítala na svět prvorozeného synka, který dostal jméno Petr. Po porodu se s manželem Jiřím Vaňkem chlapečkem pochlubili a následně se sportovkyně stáhla ze sociálních sítí.

Užívala si první týdny v nové životní roli. Po příspěvku z porodnice Motol, kde Petra své miminko přivedla na svět, si vzala čas na šestinedělí v naprostém klidu. Fanouškům se ozvala až nyní.

Kvitová sdílela střípky ze soukromí a z prvního výletu, na který vyrazili i s malým chlapečkem. „Poznáváme svět jako rodina,“ připsala si Kvitová k fotkám z rodinného výletu, kterým nadchla své fanoušky.

Po odmlce, kterou si česká tenistka dala, tak všechny potěšila zprávou, že se jí daří dobře. „Je skvělé vidět celou rodinu pohromadě,“ stálo v jedné ze zpráv, které dostala. „Krásná rodinka. Hlavně ať jste zdraví,“ bylo v jednom z komentářů. „Gratuluji, Bůh žehnej vaší rodině,“ stálo v gratulací, které střídaly zprávy od skalních fanoušků tenistky, kteří doufají, že se vrátí na kurty.

„A všichni fandové tenisu určitě doufají v návrat alespoň na jeden tenisový turnaj,“ stálo v jedné ze zpráv, které novopečená maminka dostala. Místo běhání po tenisovém kurtu má teď sportovkyně určitě plnou hlavu péče o miminko. Její fandové však doufají, že se jim jejich oblíbená sportovkyně brzy vrátí. „Chybíš mi, Petro, nemůžu se dočkat, až tě zase uvidím na turné,“ přečetla si Petra ve zprávách.

Související témata:

Další články

Načítám