Hlavní obsah
Článek

Když už na konkurzu na muzikál vybrali její sedmiletou dceru, nakonec roli dostala i ona. Zpěvačka Karolina Gudasová (32) si s dcerou Emily zahraje v Dětech ráje 2. „V prvním díle jsem hrála mladou Evu, teď budu hrát starou. Podle děje jsem za rok zestárla o dvacet let. Ale mám první šediny, tak to sedí,“ smála se.

Hodně náročné to ale každopádně bude, protože Emilka nastoupila do první třídy, a zároveň musí zkoušet na muzikál, který má premiéru v listopadu. „Zatím jsme domluvené s Emilčinými alternacemi, že ony budou zkoušet spíš dopoledne a my odpoledne, aby školu nějak zvládala. A až bude generálkový týden, tak paní učitelka říkala, že nás pustí, pokud bude Emilka zvládat školu. Na nás bude, abychom to po večerech doháněly,“ vysvětlovala Karolina.

„Emilka chodí sice do státní školy, ale máme obrovské štěstí, že letos otevřeli česko - anglickou třídu. Ve třídě je dětí jen dvacet, takže se jim paní učitelka může věnovat a mluví se tam česky i anglicky,“ upřesnila zpěvačka, se kterou jsme si povídali druhý školní den, kdy byla její dcera ze školy nadšená. Měli ale jen dvě vyučovací hodiny.

Emilka umělecké geny zdědila po mamince, s níž už točila videoklipy pro její projekt Karol a Kvído. „Má i zkušenosti z dabování, dabovala nějaké reklamy. Ale ten muzikál je něco trošku jiného, bude muset být i večer dlouho vzhůru, což nezná. I když ona je sova, tak to snad bude dobré,“ ujišťuje i sama sebe Gudasová.

Další články

Načítám