Hlavní obsah
Článek

Herec Jan Komínek na sebe upozornil v seriálech Krejzovi, Anatomie života nebo Eliška a Damián. V soukromém životě se mu ale příliš nedařilo a tento sympaťák byl dlouho bez přítelkyně. To už je ale minulostí, Jan na veřejnosti pyšně představil svou partnerku.

Nyní Super.cz poskytli první společný rozhovor na kameru. Jeho přítelkyně se jmenuje Alex. „Je to tak, už nejsem sám. My jsme byli v kontaktu šest let,“ mrkl na nás Honza. Ano, dlouhá léta se pouze sledovali na sociální síti. Alex nakonec sama vzala příležitost do vlastních rukou. „Poznali jsme se na instagramu. Začali jsme se sledovat a já jsem mu pak napsala jako první, jestli by nešel ven, a on šel. Já nežiju v Čechách, já žiju v zahraničí, a jela jsem za ním sedm hodin,“ vložila se kráska do našeho rozhovoru.

„Sedm hodin za mnou jela a od té doby jsme se od sebe nehnuli,“ doplnil Honza. Mají tedy vztah na dálku. Toho se ale nebojí a chtějí svůj vztah nadále budovat. „Nebojíme se, láska hory přenáší, to si pamatujte,“ odpověděl shodně zamilovaný pár.

My se společně potkali na další tiskové konferenci televize Prima, kde byly představeny nové seriály, které diváci brzy uvidí. Jan se představí v jedné z hlavních rolí seriálu Kamarádi, ve kterém hraje po boku Davida Gránského (32) a Anastázie Trmal Chocholaté. A jak by herec sám sebe popsal jako kamaráda? „Já myslím, že dobrý, jsme tam fajn parta. Znali jsme se už předtím, tak jsme si sedli i na natáčení,“ dodal Jan Komínek.

Další články

Načítám