Hlavní obsah
Článek

Čas letí jako vítr a moderátorka Gabriela Partyšová (46) se pomalu připravuje, že její milovaný syn Kristian brzo vyletí z hnízda. Čeká ho totiž studium v zahraničí a vybral si nádhernou zemi.

Kristy už je ve druháku na střední škole a celý tento rok se bude připravovat na školu ve Skotsku, kam chce jít a kde chce hrát golf a vystudovat si IB maturitu (mezinárodní maturita - pozn. redakce),“ svěřila se Gabriela Super.cz během prvního jejich společného rozhovoru před kamerou.

My si společně povídali v jedněch dolnorakouských lázních, pro něž Gabriela fotila kampaň pro české návštěvníky. Jak pyšná maminka zvládá to, že její syn odcestuje do zahraničí? „Já jsem si jako každá maminka myslela, že ho z domu nepustím a bude se mnou napořád. To je ta chyba, co my maminky děláme. Je to můj jediný syn, tak se mi bude strašně stýskat a ta představa je už teď pro mě úzkostná, ale vím, že já sama jsem šla v osmnácti z Brna do Prahy a jsem ráda, že mě naši pustili. Kristy umí perfektně anglicky, protože studoval bilingvní školu, tak snad se mi tam neztratí.“

Jak se sám Kristian cítí před kamerou? Nepřemýšlí, že by se jednou vydal stejným směrem jako jeho máma? „Moderátorem asi nebudu. Musím se přiznat, že jsem trochu nervózní před kamerou, ale už taky někdy natáčím něco pro své účely, tak si začínám zvykat,“ mrknul na nás.

A až Kristian bude ve Skotsku jako doma, přála by si Gabriela, aby měl jednou za přítelkyni spíš Češku, nebo Skotku? „Já bych radši, aby to byla hodná holka a pracovitá. A jestli Skotka, nebo Češka? Asi spíš Češka, ale prostě když se srdce rozžhaví, tak je to jedno,“ dodala se smíchem Gabriela Partyšová.

Další články

Načítám