Hlavní obsah
Článek

Charlotte Štiková (28) před pár dny oznámila, že se bude vdávat. O ruku ji požádal Martin, a to pouhé tři týdny od začátku jejich vztahu, který vznikl na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech.

Martin se ve vodách showbyznysu, ale ani na sociálních sítích vůbec nepohybuje. Pouze se vědělo, že je jedním z trenérů bývalého člena skupiny Lunetic Martina Kociána.

Možná i proto, že jejich láska vzplála tak rychle, se mladší sestra Ornelly Koktové (31) nestihla svým novým partnerem pochlubit na sociálních sítích. To se ale změnilo a Charlotte sdílela romantický snímek, který budoucí manželé pořídili v trávě. Blondýnka září štěstím a její statný partner sundal tričko a drží svou lásku v náruči.

Snoubenci by chtěli svatbu uskutečnit do konce roku, ideálně v září, a mají v plánu pozvat celou rodinu, ač jsou téměř všichni kompletně rozhádaní. Monika Binias (52) přiznala Super.cz, že neví, zda pozvánku přijme. Lásku své dceři ovšem přeje. „Veškeré informace jsem zjistila první. Martin se zdá jako hodný a rovný chlap, který Charlotte miluje. Myslím si, že i ona jeho a může jí ta láska pomoct vše překonat. Velmi jim to přeju, ať jsou šťastní. Říká se, že láska hory přenáší, a já doufám, že to tak bude,“ řekla nám.

Další články

Načítám