Hlavní obsah
Článek

Vítězem třetí řady Survivor Česko a Slovensko je úspěšný český bavič Martin Mikyska (30) alias Mikýř, který je z výhry velmi dojatý.

„Je to brutální. Viděl jsem tady Vláďu z první série, prostě se řadím mezi tyhle velikány. Kdo mi nevěřil, dívejte se teďka. Když se na to člověk koukne objektivně, jak brutální štěstí jsem tam měl, tak si myslím, že by to mohl vyhrát kdokoliv. To je, jako když člověk hodí kostkou. Tentokrát tam padl můj obličej,“ řekl Mikýř Super.cz ke své výhře, se kterou získal nejen titul, ale také 2,5 milionu korun, které už stihl utratit.

„No, peníze už jsou investované. Vychází mi rozhovor v O2 areně a sluplo to většinu částky, ale myslím, že se mi to fakt povedlo,“ podotkl s úsměvem.

Martin Mikyska byl jedním z nejvýraznějších hráčů, a to i kvůli srandičkám, které do drsné reality show vkládal. Některých propracovanějších se diváci bohužel nedočkali.

Mikýř byl zároveň tvrdší oříšek i pro moderátora Ondřeje Novotného (47). Někteří lidé si dokonce stále myslí, že si navzájem pili krev a vztah mají na bodu mrazu. Opak je v tomto případě pravdou.

„Jsme úplně v klidu a smějeme se tomu. Neměl jsem pocit, že bychom nebyli v pohodě, nebo že by na mě byl Ondřej tvrdší. Když spolu komunikujeme, tak se spolu zasmějeme a říkáme, že je to dobré, protože to alespoň vzbuzuje emoce,“ dodal vítěz Survivoru 2024.

Další články

Načítám