Hlavní obsah
Článek

Oldřich Kaiser (69) představil světu svou druhou dceru Elizabeth, kterou má z nemanželského vztahu. Do premiéry filmu Zahradníkův rok si jeho fanoušci mysleli, že má dceru pouze jednu, a to Karolínu, kterou má z bývalého vztahu s herečkou Naďou Konvalinkovou (73).

Elizabeth je už třicetiletá žena, která žije v Holandsku a živí se jako tanečnice a trenérka. Vůbec poprvé věnovala svému otci několik slov. A to právě k příležitosti výše zmíněného filmu, ve kterém má Oldřich Kaiser hlavní roli.

„Byla jsem šťastná, že jsem mohla být svědkem tohoto velkého momentu v kariéře mého táty a slyšet, jak ho lidé nazývají žijící legendou. Jsem na něj pyšná, a to nejen pro jeho talent a kariéru, ale hlavně pro jeho laskavé srdce a neuvěřitelný smysl pro humor. Opravdu jediný svého druhu,“ napsala Elizabeth ke společnému snímku s otcem na sociálních sítích, kde se také překvapivě prezentuje už jenom jako Kaiserová. Doposud používala i jméno Mucklow.

Stále je ovšem otázka, zda se Oldřich Kaiser se svou doposud neznámou dcerou vídal i dříve. Snímky s ní totiž začal sdílet až před několika dny.

Související témata:

Další články

Načítám