Hlavní obsah
Článek

Od jara si o rozchodu štěbetali snad všichni vrabci na střechách. Nyní influencerka Dominika Myslivcová (30) poprvé promluvila o tom, jak to mají s partnerem Zdeňkem, se kterým mají syna Deriana.

Dominika přiznala, že vztah se Zdeňkem je minulostí. „Když s někým máte dítě, tak vás nenapadne, že za pár měsíců budete brát nohy na ramena a stěhovat se o dům dál,“ přiznala rozpad vztahu Dominika.

„Ne, nenapadlo mě to. Vždy jsem si pro malého přála úplnou rodinu, to bez debat. Jako rodina jsme nefungovali vlastně nikdy. S otcem Derianka máme naprosto jiné priority a naprosto jiné hodnoty. Proto jsem se rozhodla od něj začátkem května odstěhovat,“ upřesnila.

Zatímco Dominika si přála rodinný život, její partner raději žil dál ten noční barový. „Jako pro každou mámu je i pro mě nejdůležitější náš syn a a chci pro něj jen to nejlepší. Přeju si, aby viděl mámu, která je šťastná, spokojená, silná, abych z něj vychovala gentlemana, který má respekt a úctu k ženám. Chci, aby vyrůstal v prostředí, kde je klid, pohoda, láska, a to se i momentálně daří. I když nám to nevyšlo, odnáším si z tohoto vztahu to nejvíc, co jsem mohla, a to je nekonečno lásky od mého syna,“ dodala Myslivcová.

Další články

Načítám