Hlavní obsah
Článek

Ještě před tradiční dovolenou v chorvatském Dubrovníku vyrazila Jana Doleželová (43) s dcerou Veronikou po Česku. Absolvovaly spolu běžecký závod na Šumavě a zastavily se také v lunaparku na brněnském výstavišti. Tam se Verunka poprvé spolu s maminkou účastnila i rozhovoru před kamerou.

Veroniku vede Jana ke sportu, jak sama řekla, běhat ji baví. Nadaná je ale i hudebně, hraje na piáno. „Ve škole mě nejvíc baví hudebka,“ prozradila prvňačka, která na prvním vysvědčení očekává samé jedničky. Má za sebou úspěchy i ve školních pěveckých soutěžích. „Takže zvládá i vystupování na veřejnosti,“ pochlubila se dcerou Jana.

Verunce by se líbilo vyzkoušet i modeling. Ostatně oblékání ji baví a patří k holčičkám, které mají rády typické dívčí oblečení. „Mám ráda šaty a sukně,“ řekla nám Veronika, která se akci v Brně sladila s maminkou.

A co chtěla malá Veronika jednou dělat? „Nechám na ní, jakou cestou se vydá. Snažím se jí ukázat různé obzory. Já ji můžu je doprovázet, ale určitě ji nebudu nutit, kterou cestou se vydat,“ uzavřela Doleželová.

Další články

Načítám