Hlavní obsah
Článek

Před dvěma týdny v Divadle Bez zábradlí proběhlo rozloučení s Karlem Heřmánkem (†76), který dobrovolně opustil tento svět. Smutek jeho rodiny, přátel a kolegů sice neodmávl kouzelný proutek, ale divadelní karavana musí jet dál.

Tiskovou konferenci k nové divadelní sezoně sice Karel Heřmánek mladší (35) s manželkou Nikol Kouklovou (34) zrušili, první naplánovaná premiéra se ale konala. Šlo o hru Účet v režii Pera Svojtky, v níž excelují pánové Jiří Hána, Martin Kubačák a Adam Vacula v příběhu tří mužů, kteří řeší zásadní životní situace.

Na premiéře se Karel mladší s Nikol ujali vítání hostů, mezi nimiž nechyběla ani hercova sestra Marie Mixová s manželem. Vdova Hana Heřmánková (61) sílu na to, aby vyrazila do společnosti, neměla. Stejně jako většina jeho starých přátel. Z nich se objevil pouze herec Zdeněk Dušek, který Super.cz poskytl rozhovor i na posledním rozloučení s Heřmánkem.

Na premiéru ale vyrazila řada dalších známých tváří. Na partnera Adama Vaculu se přišla podívat kuchařka Besky, do divadla vyrazila také blízká rodinná kamarádka Marie Renčová nebo herec Zdeněk Žák, který je dlouholetým členem zdejšího divadla. Kdo další si nenechal premiéru ujít, se podívejte v naší fotogalerii.

Další články

Načítám