Hlavní obsah
Článek

Denisa Kouřílková alias Sugar Denny (21) nedávno svým fanouškům oznámila, že je po dlouhé době šťastně zadaná. A to s tureckým partnerem Yunusem, o němž pěla jen samou chválu.

Nyní to ovšem vypadá, že si partneři procházejí krizí, která se dostala na veřejnost kvůli Yunusovi. „Konec příběhu,“ napsal si na sociální sítě a hned se začalo spekulovat o rozchodu. K celé situaci se nakonec musela Denisa vyjádřit.

„Nerozešli jsme se, ač kolují zprávy, že jsme se rozešli, což naprosto chápu, že to tak vypadá, protože mě týpek přestal sledovat a dal si na stories, že je konec. Pravda je, že jsme měli hádku, a vypadalo to, že se rozejdeme, a on to v záplavě těch emocí musel sdílet. Už za to dostal vyhubováno. Nerozešli jsme se, je to trošku náročné, protože jsme oba výrazné osobnosti a každý by chtěl, aby bylo po jeho,“ svěřila se Denisa s tím, že se od sebe ovšem museli odstěhovat.

„Jsme spolu v podstatě pořád, tak si prostě občas lezeme na nervy. Teď jsme se od sebe odstěhovávali, protože já nedávám bydlet s dalším člověkem, takže se do toho řeší tohle. Odloučení každý zvládáme jinak, on hůř, já jsem ráda, že mám vlastní prostor. Jsem ráda, když dojdu večer domů a nikdo tu není, nikdo mi nestojí za prdelí. Jen se vyvalím do postele a mám klid na to, být sama se sebou,“ podotkla influencerka a opět upozornila, že už si s partnerem vše vyříkali a jsou v pohodě.

„Nebylo to moc vyspělé chování, ale každý ho někdy udělá, obzvlášť když je vám 21 let. Je to poprvé, co jsem ve vztahu s někým, kdo je starý jako já, a věřte, že ta nevyspělost se řeší furt. Musíme se s tím poprat. Pro mě je to první vážnější vztah po několika letech, pro něj taky a nikdo nám nedal návod na to, jak se správně chovat ve vztahu. Ale vyříkali jsme si to a nemusíte mít starost,“ dodala Sugar Denny.

Další články

Načítám