Hlavní obsah
Článek

Patricie Pagáčová (35) se po necelých pěti letech manželství rozvádí se svým mužem, režisérem Tiborem Pagáčem. Informaci potvrdila Super.cz v úterý 14. 5. O tři dny později si na svůj profil na sociální síti umístila první fotografii po oznámení rozchodu.

Herečka potvrdila smutnou zprávu o tom, že manželství s Tiborem Pagáčem bohužel nevydrželo. „Ano, můžu potvrdit, že jsme od sebe. Moc mě to mrzí, takové věci se v životě ale bohužel stávají. Teď je naše priorita naše dcera a být dobrými rodiči,“ řekla Super.cz. O tom, že u Pagáčů doma zřejmě není něco v pořádku, mohl vypovídat i necelé čtyři měsíce starý příspěvek, ve kterém herečka uváděla, že je normální necítit se dobře a na fotce uronila slzu.

Jak ale rozchod s otcem svého dítěte prožívá a co bylo důvodem k rozluce, zatím neuvedla. Fanoušci tak určitě čekali na to, jaký další příspěvek se objeví na její sociální síti. A Patricie překvapila. Žádné slzy ani smutek její sledující neuvidí. Herečka si na Instagram umístila momentku z natáčení seriálu Jedna rodina. A po jejím boku stál herecký kolega Pavel Zedníček.

„Jsou lidi, u kterých jsem obzvlášť vděčná, že jsem se s nimi mohla setkat. Pavel Zedníček patří mezi ně. Díky seriále Jedna rodina, že jste mi tohle setkání umožnili. Čmaňa. Točíme i v dešti, abyste měli na co koukat! Nic nás nezastaví!“ napsala k fotce, na které má úsměv od ucha k uchu.

Je jasné, že práce člověka rozptýlí a určitě nesvědčí o tom, co Patricie v současné době prožívá a jak se opravdu cítí, když zhasnou kamery. Úsměv na její tváři je ale dobrým znamením, že si i přes bolestivou situaci dokáže užívat života.

Další články

Načítám