Hlavní obsah
Článek

Vítězný pár 1. série Love Island Laura ChrebetováMartin Kulhánek září štěstím. Před třemi měsíci přivítali na světě prvního potomka a rodičovskou premiéru si užívají naplno. Rozkošného Matea nyní ukázali i v televizi a rozpovídali se (nejen) o tom, jak péči o batole zvládají.

„Společně jsme na tento moment netrpělivě čekali a my vám můžeme s radostí oznámit, že naše rodinka je v tuto chvíli kompletní, protože k nám včera přibyl tento malý zázrak. MATTEO. Maminka i náš šampión jsou zdraví jako řepa a vše proběhlo v pořádku.Děkujeme za všechny zprávy, které nám posíláte. Moc si toho vážíme!“ oznámila Laura Chrebetová a Martin Kulhánek koncem května narození synka. Matteo přišel na svět jen pár měsíců poté, co se vítězové první série Love Islandu vzali.

A tříměsíčního chlapečka nyní novopečení rodiče ukázali i v televizi, v pořadu Tele Ráno. „Jak kdyby ze dne na den, lusknutím prstu, jiný život. Po všech směrech se nám daří, Mateo je největší štěstí, co nás mohlo potkat. Dělá nám jen radost,“ rozpovídali se o rodičovské premiéře.

Jak péči o novorozeně zvládají? „Je to náročnější, stále je na rukách, spinká mi na rukách, na hrudi, ale užíváme si to. Rozhodli jsme se, že do toho chceme investovat 100 % času, je to krásné období. Díky bohu nám to dovoluje i ta pracovní stránka, že si oba můžeme dovolit být doma. Naštěstí mám manžela pořád u sebe, kdybych byla sama, tak to asi zvládám hůř,“ dodala Laura, kterou byste dnes na první pohled nejspíše nepoznali. Od natáčení Love Island totiž původně dlouhovlasá blondýnka prošla výraznou proměnou své vizáže.

Další články

Načítám