Hlavní obsah
Článek

Není nad to, když můžete v práci spojit příjemné s užitečným. Evě Pavlové se to daří velmi často. Třeba když hostila ženy, které mají za sebou náročnou službu pro druhé. Není divu, že první dáma tuto příležitost nepodcenila.

„Na zámku v Lánech jsem přivítala ženy z našich bezpečnostních a záchranných sborů. Jsou to ženy s mnoha příběhy v náročné službě pro nás, pro naši zemi. Jejich odvaha, obětavost a schopnost zvládnout dvojí zátěž – náročnou službu i péči o rodinu – si zaslouží naši úctu a podporu. Neúnavné úsilí a nasazení těchto žen jsou inspirací pro druhé,“ nechala se slyšet na sociální síti.

„Díky, díky a zas díky! To je taková radost vás sledovat. Díky! Za práci a rozhled, noblesu i pokoru, s jakou to děláte, za laskavost a opravdovost v tom všem. Díky moc, s mou a věřím, že nejen mou, velikou nadějí i vděčností,“ reagovala na její slova Eliška.

„Pozor, aby s vámi neseklo, zase tolik díků není za co,“ rýpla si do ní Monika, která hodnotí první dámu o poznání kritičtějším okem. Ostatní si ale jejími slovy nenechali zkazit dobrý dojem, která na ně manželka prezidenta Petra Pavla udělala.

„Děkuji paní Evě za její pokoru a rozhled,“ doplnila Jaroslava. „Paní Pavlová, děláte skvělé věci a ještě vám to strašně sluší,“ přidala se Hana.

Další články

Načítám