Hlavní obsah
Článek

Stačilo, aby se Eva Pavlová pochlubila dalším charitativním počinem, a už je o ni zájem i v zahraničí. Její aktivity dost zaujaly i gentlemana z Ugandy, který se ohání těmi nejlepšími úmysly a také Bohem.

„Máme tu konkrétní výsledek naší společné práce. Jedna ze společností se zavázala v následujících týdnech věnovat přibližně 1000 kusů oblečení pro Oděvní banku, což výrazně podpoří samoživitele a jejich rodiny. Tento závazek vychází z našeho srpnového setkání se zástupci potravinových, nábytkových a oděvních bank,“ pochvalovala si první dáma na sociální síti.

„Mé velké poděkování patří Lucii Švábenské ze zmíněné firmy a Andree Kaňákové z Klubu svobodných matek za jejich odhodlání a nasazení,“ doplnila Pavlová, jejíž příspěvek rozhodně nezapadl.

„Líbí se mi, že jste aktivní a pomáháte těm sociálně slabším rodinám, dětem a seniorům. Pomáhat druhým je moc hezké,“ nechala se slyšet Dagmar. „Další den a další vaše aktivní činnost. Jsem moc rád, že vás máme,“ vzkázal na Hrad Jaroslav.

Šlechetné a zároveň velmi potřebné gesto zaujalo i za hranicemi. Z rovníkové Afriky se první dámě ozval jistý Anthony Onyango. Mladý gentleman má sice uzavřený profil, ale očekává, že manželka prezidenta Petra Pavla má otevřené srdce.

„Rádi bychom vás vyzvali k podpoře sirotků v Ugandě,“ prohlásil. „Kéž vám Bůh pro vaše dobré srdce žehná,“ doplnil. Bude zajímavé sledovat, jak se k jeho výzvě postaví Hrad.

Další články

Načítám