Hlavní obsah
Článek

Poté, co se Martin Fenin pro německý Bild nechal slyšet, že se upije a nemá s tím problém, se mezi fanoušky zvedla bouřlivá vlna nevole. Bývalý fotbalista by se podle nich měl dát dohromady. Když ne kvůli sobě, tak kvůli dceři.

„Zase piju. Od prvního dne, co jsem opustil léčebnu,“ pochlubil se v rozhovoru pro německý deník, během kterého upíjel vinný střik.

Tři měsíce tak byly evidentně k ničemu. Bývalý fotbalista je však jiného názoru. „Ukázal jsem, že umím přestat, koneckonců jsem sportovec,“ nechal se slyšet s tím, že až bude chtít, s pitím sekne. Aktuálně ale nechce.

„Přišel o dceru, protože pil, a teď pije ještě víc, protože dceru miluje a přišel o ni. To je logické zdůvodnění, proč chlastá?“ ptal se sám sebe Miroslav v jedné z internetových diskusí.

„Normální slaboch… Takových, pro které je pohodlnější chytit se flašky než na sobě a svých problémech začít pořádně makat, jsou kvanta. Fenin si sám vybral svou cestu, nijak ho nelituji, to spíše jeho blízké, co musí koukat, jak sám sebe likviduje,“ zhodnotila Jana.

Ozval se dokonce muž, který tvrdí, že Fenina zažil v době, kdy na tom nebyl nejlépe. A na vině byl právě alkohol. Prý byl u toho, když mu lékaři zachránili život, a on měl slíbit, že už nikdy nebude pít. Lidé dotyčnému následně vyčetli, že mu lékařské tajemství asi nic neříká. Otázkou je, zda to vůbec byla relevantní informace.

„Pokud mu nepomohli ani v Červeným Dvoře, tak konečná. Nakonec se fakt uchlastá. Pane Fenine, pokud byste svou dceru skutečně tak miloval, dokážete přestat na víc než tři měsíce,“ míní David.

„Chlape, vzpamatuj se, ještě není pozdě,“ napsal fotbalistovi Petr, který věří, že nic není ztraceno. Nezbývá než doufat, že si to včas uvědomí i sám fotbalista. Zvláště když má tu „výhodu“, že má našetřené peníze, ze kterých nyní žije. Nic ho tak nenutí hledat si práci a může si dát život postupně zase do pořádku.

„Celý den se dívám na YouTube a piju jägera, kterým bojuju se smutkem. Tak moc miluji svou dceru,“ vysoukal ze sebe pro deník Bild. Podle fanoušků je to ale zoufale málo. To, že ji miluje, by mohl dokázat i jinak než sebelítostí a rezignací s flaškou v ruce.

Další články

Načítám