Hlavní obsah
Článek

Je to rok a půl, co se Eva Čerešňáková (38) stala maminkou. Bývalá miss a moderátorka přivítala na světě dceru Aničku, které se naplno věnuje. I díky ní se po porodu vrátila velmi rychle zpět do formy.

S dcerou totiž zažívá nejlepší kardio. „Za život jsem vyzkoušela nejrůznější cvičení, ale až v posledním roce jsem zjistila, že lítat od rána do večera za dítětem, asi tak 47× Aničku každý den zvednout a určitě víc jak průměrně hodinu denně nosit jejích 12,5 kilo na rukách, je ta nejúčinnější posilovna ever,“ svěřila se Eva, která se s rodinou rozhodla zpříjemnit si podzim u moře.

Spolu s manželem a dcerou odletěla do Řecka, kde si užívala krásné počasí. A předvedla také své křivky rovnou v plavkách. „První fotka je taková celkem vydařená, i když prsa už nejsou, co bývala, jako když jsem plně kojila. A ta druhá ukazuje realitu. Nejen skoro plochou hruď, ale i nezpevněné břicho, pár faldíků… prostě jak to je. Všechno je o úhlu pohledu,“ dodala Eva, jež se může v bikinách chlubit tělem, za které by ostatní matky daly cokoliv.

5
fotek

Další články

Načítám