Hlavní obsah
Článek

Spisovatelka Radka Třeštíková (43) nemá provokování nikdy dost. Vědět o sobě i tentokrát dala zase poněkud na lehko. Své tělo zvěčnila jen v kalhotkách a průsvitném topu, který svůdně odhaloval i její bradavky.

I na spisovatelku je odvážný kousek v jejím šatníku, který si pořídila, už trochu moc. „První triko, na který si přijdu fakt stará,“ svěřila se Radka. „Ale na svoji obranu, objednávala jsem si ho, když mi bylo 42, jen se prostě doručovalo tak dlouho, že už je to v háji,“ dodala Radka k modelu, na kterém je anglicky napsáno vlhká.

Hned poté se rozhodla, že se vyjádří k oslavám hokejového mistrovství světa. Třeštíková je často kvůli svým modelům a provokacím pod palbou kritiky. Je jí vyčítáno, že modely, které obléká, jsou často nevhodné. „Přijde mi teda úsměvné, že občané národa, co mají ve všech diskuzích obvykle plnou hubu morálky, společensky vhodného chování, vyjadřování a odívání, se klaní klukům, co si ožralí lejou na pódiu pivo na hlavu,“ svěřila se Radka.

Sama prý nemá nic proti alkoholu a ráda ho konzumuje, jen ji zaráží, jaké normy chování naše společnost přijímá a jaké naopak odsuzuje. Spolu s tím zepsula řádění hokejistů na Staromáku. „Umíte si představit, že by společnost tolerovala, nebo dokonce adorovala podobné chování třeba u holek, co vyhrály tenisovou čtyřhru na Wimbledonu? Že by přijely za svými fanoušky úplně na šrot, lily si z poháru pivo na hlavu, vyřvávaly na pódiu, že jsou první, no a coooo ty pi*o, a pak si tam nechaly přivézt svoje děti, aby ukázaly, že nejsou jen sportovkyně, ale taky mámy, a že rodina je na prvním místě?“ dodala Třeštíková ke své myšlence, kterou určitě rozvášnila diskutující na sociálních sítích.

Další články

Načítám