Hlavní obsah
Článek

Lourdes Leon (27) má za sebou už víc reklamních kampaní, než by podle mnohých mít měla, ale jedno je jasné, většinou její pózování vzbudí pozornost a emoce, a o to přece jde. Dcera popové ikony Madonny se aktuálně stala tváří návrháře Davida Komy a jeho nové kolekce pro rok 2025.

Sedmadvacetiletá Lourdes, která je nejstarší ze čtyř potomků slavné zpěvačky, během focení využila svou ohebnost a snímky tak rozhodně nejsou ukázkou typických modelingových póz, nýbrž spíš gymnastických prvků. Celá kampaň je přitom i oslavou patnácti let značky na scéně. Koma se netajil tím, že Lourdes je jeho múzou.

„K patnáctému výročí jsem chtěl do své značky vložit osobní umělecký dotek mé první múzy,“ prozradil Koma v rozhovoru pro Woman’s Wear Daily.

„Dlouho jsem byl fanouškem jejích půvabů a šel jsem se podívat i na její vystoupení v koktejlovém baru The Standard’s Sweeties, kde byla ještě víc vzrušující, než jsem si o ní předtím myslel. Předvedla opravdu úžasný druh umění,“ vysekl modelce a tanečnici Lourdes poklonu návrhář, který se nejnovějším počinem pochlubil na svém Instagramu, stejně jako jeho múza, která připsala: „@davidkomalondon velké díky a pusu“. Lourdes ovšem vypnula sekci komentářů.

Umělkyně, která má na svém kontě i obálku magazínu Vogue nebo kampaně pro značky Burberry, Calvin Klein či Mugler, se nedávno zamýšlela nad svou kariérou: „Nemám konkrétní cíle. Finančně je modeling chytré rozhodnutí. Baví mě být součástí kampaní, které dělám, ale nejde jen o modeling. Tančím, mám velmi specifický smysl pro styl a zajímám se o estetiku a všechny tyto součásti sebe sama ráda začleňuji do svých projektů,“ prozradila Lourdes s tím, že umí i zpívat.

„Ještě nevím, jak to budu mít s hraním. Myslím, že jde o to, najít roli, která by nebyla příliš vzdálená tomu, kým už jsem. Upřímně, herci mě fakt štvou a nemůžu být v jejich blízkosti,“ dodala.

Další články

Načítám