Hlavní obsah
Článek

Mezi hosty na velkolepé narozeninové oslavě producenta Františka Janečka (80) samozřejmě nemohla chybět zpěvačka Natálie Grossová (22). Nejen že účinkuje v jeho muzikálech, aktuálně v Bídnících, ale šel jí také za kmotra.

„Přála jsem mu hlavně zdraví, protože ostatní si zařídí. Mám ho strašně moc ráda,“ svěřila Natálka, která Janečkovi s maminkou věnovala dárek z oblasti starožitností. „Má to rád, ale hlavně je to ze srdíčka,“ dodala. Zajímalo nás, proč dorazila s maminkou a nevzala s sebou svého přítele, nizozemského producenta. „Já ho ještě Františkovi nepředstavila, sice mi ho schválil, ale osobně se nepotkali a musím to napravit,“ vysvětlovala.

Vedle muzikálů se Natálie snaží věnovat i sólové kariéře. „Lidi mě mají samozřejmě pořád zafixovanou z muzikálů, ale pomalu si nové fanoušky přes popovou muziku získávám. Teď bude vycházet nový singl s názvem Zaplatila. Je to o slečnách, které si samy sebe neváží a kvůli slávě jsou schopné udělat všechno možné,“ vyprávěla.

„Nelíbí se mi to, a tak jsem o tom napsala písničku,“ prozradila Grossová, která je sama označovaná za protekční dítko. „Snažím se lidem dokazovat, že to tak není, a makat na sobě. Vím, jak na to, a svědomí mám čisté. Hudbu dělám z lásky. Ale ať si lidi říkají, co chtějí, když tomu nevěří,“ uzavřela.

5
fotek

Další články

Načítám