Hlavní obsah
Článek

Řecko je seizmicky velmi aktivní a Rhodos není výjimkou. Oblíbený ostrov se nyní znovu otřásl, naštěstí jen v přeneseném slova smyslu. Zasloužila se o to troufalá fanynka, která Veroniku Kopřivovou (33), toho času opět na dovolené, dost vytočila.

Influencerka, kterou asi nejvíc proslavil vztah s Jaromírem Jágrem, vyrazila k moři a začaly se dít věci. Poslední dovolenou u moře před porodem si chtěla užít, zlí jazykové se jí to však rozhodli pokazit. A málem byli úspěšní.

„Nechci být hnidopich, ale na to, jak strašně jste bojovala proti Trendyolu a teď na sobě máte plavky ze Sheinu?“ napsala jí jistá Jessica. Uštěpačnou poznámku by možná jiné hvězdy Instagramu nechaly bez povšimnutí. Ne tak Veronika, která to vnímala jako nefér útok na její osobu i módní značku, kterou se už několik let prezentuje.

„Prosím? Radši bych si uřízla ruku, než kupovala u těchto řetězců. Takže ač jste nechtěla být hnidopich, tak jste. Možná vás jen omlouvá neznalost, jak fashion průmysl funguje a jak se vše napodobuje. To, co seženete od opravdových značek, se sežene na pohled stejné i na těchhle eshopech,“ reagovala dotčená Kopřivová.

Poté co několik jejích sledujících vysvětlilo „módní“ Jessice, jak se věci mají, cítila podnikatelka potřebu vzkázat něco všem, kdo ji kritizují.

„To je klasická česká nátura, kdo chce psa bít, vždy si hůl najde. Pojďme si užít hezký den a nedávat tady prostor hnidopichům, co si zase vytváří své vlastní teorie, na který se chytne dalších x blbců,“ vyzvala z řeckého ostrova.

Její slova by se dala jistě tesat. Klidně i na zmíněném ostrově Rhodos, kde je kamení víc než dost. Navíc za ně fanoušci Kopřivové nemuseli dát ani korunu. Což je taky plus, zvláště s ohledem na to, že si nyní vybírá, co dá do placené sekce a co pustí davům. Prostě slova k nezaplacení!

Další články

Načítám