Hlavní obsah
Článek

Bronzová oštěpařka Nikola Ogrodníková (33) bouřlivě slavila svůj úspěch na olympiádě. Nadšenou oštěpařku přivítal v sobotu večer zaplněný Český dům v Paříži. Tam už se konala velká párty, protože před Ogrodníkovou křepčil na pódiu zlatý kajakář Josef Dostál (31) s rodinkou.

Neméně bouřlivě byla přivítána i senzační bronzová hrdinka Ogrodníková. Tu na pódium uvedli moderátoři Zdenda Novotný a Emma Smetana (36). Ještě než se roztančila nadšená Ogrodníková, pustila se do radostného skotačení i Emma Smetana, které moderování v Českém domě svědčí a jež si olympiádu ve své milované Paříži nadmíru užívá nejen po pracovní stránce.

Ale zpátky k naší medailistce. Ogrodníková hned po závodě přiznala, že možná bude dojetím brečet ještě týden. „Je to neuvěřitelný, protože ty první dva pokusy byly fakt hrozný, vůbec jsem se necítila dobře, a pak jsem si říkala, ne, prostě teď už musím, nebo nebudu v užším finále, a prostě jsem to tam hodila a byla jsem třetí,“ smála se Ogrodníková, která záhy opět neudržela slzy dojetí, když se jí Emma Smetana zeptala na podporu od rodiny.

V hledišti jí totiž mocně fandil její partner, kapitán hokejových mistrů z Třince Petr Vrána se synem Leem. „Byli to dva lidi, kteří mě viděli totálně unavenou, smutnou nebo veselou a šťastnou, a prostě tady byli se mnou,“ slzela Ogrodníková, která sklidila bouřlivý aplaus.

Další články

Načítám