Hlavní obsah
Článek

Proslavila se v seriálu Chirurgové a asi nikdo by nevěřil tomu, že se jednou zbaví svých delších tmavších vlasů. Kate Walsh se ale s týmem vizážistů pustila do brutální proměny, po které by herečku na první pohled snad nikdo nepoznal.

Kate Walsh byla jednou z hvězd Chirurgů, mladší diváci si ji ale určitě vybaví ze seriálu Emily in Paris. Dnes šestapadesátiletá dáma si léta udržovala stejnou image s delšími tmavšími vlasy. Jak to ale v životě bývá, každý občas potřebuje velkou změnu, a tak se i Kate rozhodla pro opravdu radikální proměnu. A i když součástí videa, na kterém změnu ukázala, není žádná reklama, prý by se mělo jednat o přilákání pozornosti v rámci představení hereččiných parfémů.

A proměna je to opravdu velká. Dlouhé tmavé vlasy jsou pryč a Kate se ukázala jako blondýna, na které vizážisté nešetřili make-upem. A na focení oblékla také pořádně sexy model. Zatímco někteří fanoušci Kate tleskají, je spousta těch, kterým se její nový vzhled nelíbí.

„Nééé, její zrzavé vlasy byly ikonické.“ Nebo: „V krátkých blond vlasech vypadá starší, než ve skutečnosti je. Je žhavá, ale se svými dlouhými rudými vlasy je bohyně.“ Případně: „Ze všech dělají blond. Byla jste úžasná se svou barvou, měla jste větší charakter. Zbožňuju vás, ale buďte to zase vy.“ Takto si lidé stěžují.

„Moje čelist právě spadla – v dobrém.“ Či: „Jsi úžasná.“ Toto hlásí druhá strana. Přece jen je ovšem více těch, kterým se stýská po Kate takové, jakou ji znali. Tak uvidíme, jestli se na nátlak fanoušků ke své barvě nevrátí.

Další články

Načítám