Hlavní obsah
Článek

Britská herečka Kate Beckinsale (51) si jistě před příchodem na čtvrteční akci Variety’s 2024 Power of Women v Los Angeles dala hodně záležet na tom, jak vypadá. Herečka, která se poslední dobou potýkala se zdravotními problémy, po čase opět vyrazila do společnosti. A přestože měla dokonalý účes a make-up i originální a nepřehlédnutelné šaty s obutím, mnohým fanouškům bylo z pohledu na kdysi přirozeně půvabnou brunetku smutno.

S hvězdou Pearl Harboru nebo Underworldu se v posledním roce život zrovna nemazlí. Má za sebou náročné období, kdy ji trápily blíže nespecifikované zdravotní potíže, kvůli nimž byla i nějaký čas hospitalizována. Loni zároveň přišla o svého zbožňovaného kocourka jménem Clive, jehož ztrátu nesla velmi těžce. Na jeho počest si jeho podobiznu dokonce nechala vytetovat na předloktí a jeho oči pak ještě na záda k ramenu.

Herečka zároveň v posledním roce i viditelně zhubla, což dávala do souvislosti se svým podlomeným zdravím. Také se ale často a ráda na sociální sítě fotí pouze v prádle nebo v plavkách a lidé tak mají spíš dojem, že se jí ve skutečnosti její současná tělesná schránka zamlouvá. Nejnovější styling Kate na zmiňované akci ovšem v lidech vzbudil spíš lítost, jelikož podle nich Kate patřila k nejkrásnějším herečkám a dnes to už vůbec není ona.

„Vypadá jako někdo jiný. Vlastně je teď jako všichni ostatní. Bývala tak svěží a přirozeně nádherná,“ nebo „Taková hezká žena to byla. Měla nechat svou tvář na pokoji, její obličej by stárnul pěkně,“ případně „Ach ne, bývala tak přirozená. Jsou tam nějaké potíže. Má prázdný pohled. Doufám, že jí někdo pomůže,“ znějí podobně reakce na její aktuální podobu.

„Vypadá šíleně. Toho samoopalováku je tam strašně moc, o těch podpatcích s trojitou platformou pro striptérky ani nemluvím, ty šaty jsou otřesné, vypadá, jako by měla příčesek, a ten plastový prázdný výraz,“ nebral si servítky s výčtem všeho údajně špatného na herečce další uživatel.

„Jsem poslední, kdo většinou komentuje ženská těla, ale vážně, co se děje s dámami, které teď tak moc shazují svou váhu. Není to vůbec hezký pohled. Přestaňte s injekcemi a žijte normální život,“ nebo „Je mi líto, ale vypadá směšně. Jde cestou Britney Spears,“ píší lidé, kteří se zároveň shodují, že herečka by hlavně měla začít normálně jíst.

4
fotky

Další články

Načítám