Hlavní obsah
Článek

Je to pár týdnů, co se českým šoubyznysem prohnala novinka, že influencerka Angie Mangombe a bývalý Muž roku Josef Kůrka, kteří spolu mají ročního synka a plánovali svatbu, se rozešli.

Toho, že Angie se nakonec rozhodla, že se nebude vdávat a chce být single, ani teď s odstupem času nelituje. „Ne, vůbec mě to nemrzí. Je mi mnohem lépe, celkově se mi ulevilo. Uvidíme, jak to bude do budoucna, ale teď si užívám to, že jsem sama,“ svěřila se Super.cz na brněnském výstavišti, kde probíhá vesmírná výstava, která nově připomíná 55 let od okamžiku, kdy člověk poprvé vstoupil na Měsíc.

I když byly kolem Angie na akci spousty mužů, pro případné nápadníky má jasný vzkaz. „Na vztah určitě nemyslím, možná drink, ale vztah teď určitě ne.“

Influencerku jsme viděli po delší době a nešlo si nevšimnout, jak razantně zhubla. Blíží se totiž její zápas v MMA, a proto na sobě maká každý den. „Pět kilo minimálně mám dole. Je pravda, že mám krabičkovou dietu, snažím se dávat pozor na to, co jím. A do toho mám tréninky opravdu každý den, někdy i dvakrát,“ dodala během rozhovoru Angie.

Další články

Načítám