Hlavní obsah
Článek

Poprvé od okamžiku, kdy oznámila definitivní rozchod s partnerem a otcem svého syna Deriana, Zdeňkem Chytilem, vyrazila Dominika Myslivcová (30) do společnosti. Na zvídavé dotazy byla připravená a snažila se je pravdivě zodpovědět. Včetně toho, proč čtyři měsíce lhala, že vztah trvá, i když už se se synem od partnera odstěhovala.

Teď se cítí Dominika relativně dobře. „Neříkám, že je to příjemné, ale jsem uvolněnější. Od Derianova tatínka jsem se odstěhovala před čtyřmi měsíci a pořád jsem říkala, že jsme ve vztahu, i když jsme nebyli. Bylo to pro mě mnohem těžší než teď,“ míní. Proč tedy tak dlouho lhala? „Tyhle věci by se měly řešit hlavně doma a dala jsem si na čas, abychom si to nejprve urovnali mezi sebou, a teprve pak s tím půjdu ven. Ještě je to taková horská dráha, ale snad budeme v pohodě,“ vysvětlila.

Aktuálně žije Dominika se synem v bytě v Praze, často jezdí za rodinou do Ostravy a Zdeněk se se synem vídá podle dohody. „Tak jednou týdně na hodinu nebo dvě. Na delší dobu zatím ne. Jednak stále kojím, navíc je na mně malý extrémně závislý, tak by to asi oba dva nezvládli,“ domnívá se. Na případnou střídavou péči po čase má Dominika jasný názor. „Nedovedu si to představit. Podle mě, když už jsou rodiče od sebe, tak by dítě mělo zůstat u matky, pokud všechno zvládá a stará se,“ je si jistá Dominika.

Pokud jde o případný další vztah, připravená na něj není. „Pánové mi píší, chodí mi spousta zpráv i od tatínků, kteří zůstali sami s dětmi. Ale já si dávám na čas, aby se to všechno spravilo. Časem možná začnu někoho hledat, protože na muže jsem nezanevřela a lásku bych ráda našla,“ svěřila se na otevření nové pizzerie, kam vyrazila po boku svého manažera v sexy korzetu, na němž mohli přítomní pánové oči nechat.

Další články

Načítám