Hlavní obsah
Článek

Součástí karlovarského filmového festivalu bývá každoročně i přehlídka návrhářka Beaty Rajské (61). Ta i letos představila novou kolekci, tentokrát inspirovanou antikou. Předváděly pro ni aktuální i bývalé královny krásy jako Diana Kobzanová (42), Andrea Bezděková (29) nebo Adéla Štroffeková (21).

„Loni jsem si cestou z Varů pouštěla Koloseum Mariky Gombitové a řekla jsem si, že antika je výborný nápad. A je to slušivé pro každou postavu, protože antika byla natolik splývavá, že vypadá krásně jak na velmi štíhlých dámách, tak na plnějších postavách,“ míní návrhářka.

Na mole jsme opět mohli najít sexy modely, sáčka oblečená na odhalené tělo anebo průsvitné šaty, které modelky oblékly bez prádla či podšívek. Ze známých krásek měla nejodvážnější model Andrea Bezděková. „To není záměr, příště si na to dám pozor, ať jich máte víc,“ smála se Beata a dodala, že pro běžné nošení samozřejmě klientky mohou dostat jak podšívku, tak si mohou obléknout topy či halenky. „Nechci dělat modely jen na molo, ale aby se daly běžně nosit,“ doplnila.

Pobavila nás i příběhem, jak došlo k tomu, že pro ni předváděla Diana Kobzanová. Šaty na přehlídku ale prý místo ní zkoušela jiná královna krásy, Miss Czech Republic 2020 Karolína Kopíncová (26). „Holky jsou stejně vysoké,“ vysvětlovala Beata.

Další články

Načítám