Hlavní obsah
Článek

Už téměř rok žijí ve 170 let starém domě, který předtím samozřejmě prošel důkladnou rekonstrukcí. Přesto má herečka Veronika Arichteva (38) kvůli panujícímu počasí strach, aby střecha vydržela přívalové deště.

Sice je střecha nová, ale tuhle nám trošku káplo kolem komína. Takže se opravdu dost bojím přívalových dešťů, jestli to vydrží. Snad jsme si vybrali firmu, která to udělala dobře, ale tohle bude taková zatěžkávací zkouška. Jestli to přežije tohle, tak už všechno,“ svěřila Super.cz herečka. Naštěstí nejsou v záplavovém pásmu, jak se aspoň domnívá.

„Jinak máme všechno vevnitř zařízené, bydlí se nám dobře. Jen co se týče venkovní zeleně, tak je to zatím spíš jen hlína a bahno. Hotová je jenom přední část a příští rok nás bude čekat zahrada. Tak musíme hodně pracovat. Bisi tedy hodně točí. Já mám jen divadlo a instagramové spolupráce, které mě vlastně živí,“ shrnula.

S herečkou jsme si povídali na křtu kalendáře Psí život, kde pózovala se svým pejskem, malou fenkou Ebinou. O tom, že by si k ní pořídili dalšího, který by je doma víc hlídal, prý s manželem nepřemýšlejí. „Stačí, jak štěká ona. Tedy do chvíle, než by ji zloději viděli a zjistili, že je to spíš přerostlé morče,“ smála se Veronika.

Další články

Načítám