Hlavní obsah
Článek

Přítelkyně hvězdného fotbalisty Cristiana Ronalda (39) Georgina Rodriguez nechybí na žádném zápase portugalské fotbalové reprezentace. Naposledy ji ale její miláček moc nepotěšil.

Portugalsko ve středu senzačně prohrálo s Gruzií 2:0 a nálada ve VIP lóži spadla na bod mrazu. Georgina fandila společně se svými dětmi, špatný výkon Portugalců ji ale viditelně nudil. I Ronaldův syn Cristian jr. se netvářil moc nadšeně. Rodinka se tak v některých pasážích dívala do mobilů a Georgině viditelně zamrzl úsměv.

Portugalsko bylo jistým vítězem skupiny, a tak kouč Portugalců Martínez udělal celkem osm změn v sestavě. Kapitán Ronaldo sice nastoupil, ale blamáž Portugalců nezastavil. Na Portugalce čekají v osmifinále houževnatí Slovinci, které není radno podcenit.

Přesvědčit se o tom mohla i Anglie, jež se v zápase s ambiciózním fotbalovým trpaslíkem protrápila k bezbrankové remíze. A neporazilo ho ani Dánsko. Portugalsko v nejsilnější možné sestavě si ale nic jiného než postup do čtvrtfinále nepřipouští.

Další články

Načítám