Hlavní obsah
Článek

Dominika Branišová (30) dorazila do Karlových Varů bez partnera Jaromíra Jágra. (52) Ten za ní přijel později a společně si užili jednu z nejluxusnějších party filmového festivalu v Karlových Varech.

Dominika vyrazila s přáteli na Moet party a oblékla se do luxusu. Vynesla krásné šaty od Naniche, které doplnila šperky Alo Diamonds. Jen šperky byly v hodnotě několika milionů korun. Jaromír se ale nemusel plácnout přes kapsu, Dominika je měla zapůjčené.

Jágr se v minulosti objevil na zahájení festivalu s bývalou partnerkou Veronikou Kopřivovou, nyní si festival užil s krásnou Dominikou.

„S Jardou jsme spolu nikdy na zahájení nebyli. Přijela jsem před dvěma hodinama, namalovala jsem se, učesala a šla jsem. Na zítra mám domluvenou vizážistku, dnes jsem to zvládla sama. Jarda šel ještě trénovat, dorazí v průběhu dnešního večera. Budeme dva dny. A v pondělí domů,“ prozradila na večírku Branišová.

Na akce nyní chodí mnohem více a také se víc věnuje Instagramu. „Jarda dřív nikam nechtěl chodit, teď se mu to zalíbilo. Já nerada chodím sama, radši jsem, když chodíme společně. Instagramu se také víc věnuju. Nějak se všechno změnilo. Instáč je zábava, není mým cílem stát se full time influencerkou,“ dodala.

Další články

Načítám