Hlavní obsah
Článek

Modelka Marie Danči, která se zviditelnila před dvěma lety v prestižní české soutěži krásy Česká Miss Essens, bude už v listopadu naši zemi reprezentovat na světovém finále Miss Universe, které se letos pořádá v Mexiku.

A pozor, při pohledu na její národní kostým, ve kterém se v zemi Aztéků předvede, se vám budou sbíhat sliny. Šaty totiž budou z českého perníku od návrháře Davida Hanykýře. „Je to tak, budou z perníku, ale co má mnohem větší význam, je, že ty perníky budou od dětí z onkologického oddělení. Náš tým je propletený nehezkou událostí, že naše taková maminka v týmu má chlapečka a ten je onkologicky nemocný a chtěli jsme to spojit dohromady, aby lidé viděli, že se ta doba posunula a celé to vyšetření a odběry už dávno nebolí, aby se to lidem zkrátka dostalo do povědomí,“ svěřila se Super.cz Marie, která už téměř dva roky randí se seriálovým Sepéšim, hercem Vojtěchem Vodochodským (30), jenž nyní exceluje v kinech ve filmu Vlny.

Už loni nás Maruška reprezentovala na Miss Global ve Vietnamu a v Kambodži. Bohužel ji tam ale zastihly zdravotní potíže. „Mně se stalo to, že skrz ten minulý těžký národní kostým, který jsem tehdy měla, se mi posunuly obratle. Pořád mě záda bolí, mám ale skvělou paní fyzioterapeutku. Je to zkrátka tou prací, podpatky atd., ale nestěžuji si,“ dodala, jak se nyní připravuje na další světové finále krásy.

Modeling ale není to, co Marušku primárně živí. Mimo svět krásy se totiž pohybuje také mezi advokáty. „Já normálně pracuji, a to v advokátní kanceláři. Já jsem ale takový renesanční člověk, jak by řekl můj přítel. Pohybuji se u modelingu, u filmu, u divadla,“ mrkla na nás Marie Danči.

Další články

Načítám