Hlavní obsah
Článek

Hokejoví mistři světa slavili hned několik dní. Zisk zlatých medailí na domácím šampionátu se zkrátka musel oslavit. Začalo to už po nedělním vítězném finále nad Švýcary, pokračovalo oslavami na Staromáku přímo s fanoušky a končilo v oblíbených barech a hospodách.

Není divu, že si náročné oslavy vybraly svou daň. S pořádnou kocovinou se potýkal i miláček fanynek Martin Nečas. O toho se láskyplně starala jeho přítelkyně Nikola Mertlová, což je zpěvačka, která vystupuje pod přezdívkou Nykki.

@nykkimusic

Přesčasy se na Martinovi dost podepsaly 🙃

♬ původní zvuk - Nykki

Sympatickou krásku si fanoušci mohou pamatovat nejen z její sólové kariéry, ale i z dívčí skupiny 5Angels. Ta na sociální síti natočila video zmoženého Nečase, kterému přinesla sklenici šumáku, aby mu pomohla ulehčit následky kocoviny. „Přesčasy se na Martinovi dost podepsaly,“ vtipkovala Nykki. Nečas ležel v posteli společně s pejskem a vadil mu každý zvuk.

„Šumí,“ reagoval na zvuk rozpouštějícího se šumáku hokejista, zatímco se mu jeho drahá polovička smála. „Když Martin nemůže, Nikča mu pomůže,“ smáli se fanoušci. „Martin Přesčas,“ přejmenovali ho další. Zlatá oslava se zkrátka vydařila na jedničku, ale ta rána…

Další články

Načítám