Hlavní obsah
Článek

O přízeň fanynek neměl Pavol Habera (62) nikdy nouzi. A to i přesto, že je jeho polovičkou už řadu let jedna z nejkrásnějších Češek Daniela Peštová. Ani to jeho věrné obdivovatelky neodrazuje a stále ho zasypávají komplimenty.

Zprávami plnými obdivu nešetřily jeho věrné fanynky ani tentokrát. Slovenský zpěvák vyrazil na dovolenou, odkud poslal na sociální síti pozdrav. „Relax,“ napsal si k fotce od moře. Snímek, na kterém pózuje při západu slunce, strhnul menší lavinu. „Pan Habera vypadá velmi super. Je vidět, že se o sebe stará. I starší muž může být velmi krásný, přitažlivý, voňavý a sexy. Mnozí muži by si měli brát příklad,“ stálo v jedné ze zpráv, kterou zpěvák dostal.

„Podle mě toto je další James Bond,“ okomentovala fotku jedna z jeho fanynek a další se přidala. „Pan Božský,“ stálo v další z mnoha zpráv, ve kterých se jeho obdivovatelky rozplývaly nad tím, jak zpěvák vypadá.

Je pravda, že se Habera o sebe roky stará, pravidelně se věnuje sportovním aktivitám. Ty jsou součástí jeho života už od dětství. „Odmalička jsem dělal sport, závodně jsem hrál volejbal. Mám to rád tam, kde je něco kulatého nebo puk, tak jsem ochotný se hýbat a baví mě to. Také jsem soutěživý typ, takže rád soutěžím a nějak netloustnu,“ svěřil se Super.cz zpěvák, který si díky tomu udržuje stále dobrou figuru.

Dovolenou tráví Pavol Habera jak jinak než se svou láskou Danielou. Ta se pochlubila nejen společným snímkem, ale také fotkou v plavkách. A nutno říct, že i Daniela Peštová vypadá, že se jí podařilo zastavit čas.

Další články

Načítám