Hlavní obsah
Článek

Do poslední chvíle tajil, kde si vezme svoji životní lásku Rebeccu. Hokejová hvězda, nejlepší hráč současnosti David Pastrňák (28) se tento víkend žení. Spekulovalo se, zda zemí, kde se utajený obřad bude konat, je Itálie, či Španělsko. Ani jedno.

Svatbu uspořádali v luxusním resortu v Chorvatsku. Všichni hosté jsou již na místě. Včetně sourozenců Ponerových, kteří se postarali o svatební oblek hokejisty i následný outfit na párty.

Na obřadu nebudou chybět ani Pastrňákovi hokejoví kamarádi Radko Gudas, Jakub Voráček, gólman Petr Mrázek či David Krejčí, Pavel Zacha nebo Brad Marchand.

Všichni dorazili na místo již v pátek. Užili si na moři na lodi předsvatební párty. Dnes nechyběli u chvíle, kdy se z Pastrňáka a jeho blonďaté Švédky stali manželé.

Původně pár plánoval veselku v Česku, nakonec se rozhodli pro zahraničí. A vybrali místo, které mají oba moc rádi. „Chtěli jsme to mít v Česku, ale jak se narodila Freya, trošku se nám otočil život k dobrému. Celé léto jsme byli v Americe, v Česku jsme byli jen týden nebo dva, tak nebyl čas jezdit po místech a hledat něco krásného,“ řekl Super.cz Pastrňák.

Další články

Načítám