Hlavní obsah
Článek

Ve společnosti se s herečkou Malvínou Pachlovou (33) potkáváme jen sporadicky. Ale od narození dcery už je prý zase aktivní. „Už docela chodím ven, byla jsem někde v divadlech na premiérách,“ svěřila se maminka dvaapůlleté dcerky Enoly.

Vrátila se také k natáčení, už deset let ztvárňuje v seriálu Ulice roli barmanky Šárky. „Kromě toho hraju v divadle a dabuju. Práci zvládám i na mateřské. Pomáhá partner, máme i babičku s dědou a hlídací kamarádky. Pomáháme si všichni navzájem, jak můžeme,“ ujistila nás.

Ke svatbě s partnerem a otcem dcery, hercem Milanem Ligačem zatím nedošlo. „Čekám, až mě někdo požádá,“ smála se Malvína. „Myslím si, že se v mém životě všechno děje tak, jak má, což je dobře. Všechno je fajn,“ míní herečka, která prý neměla žádné zidealizované představy.

Malvína vypadá skvěla, je v lepší formě, než kterou měla před otěhotněním. Na kosmetickou akci, kde jsme ji potkali, vyrazila v modelu s hlubokým dekoltem, v němž vynikly její přírodní čtyřky a svůdně z něj vykukovalo krajkové ramínko nikoli podprsenky, jak jsme se domnívali, ale tílka.

Další články

Načítám