Hlavní obsah
Článek

K herečce Kate Beckinsale byl osud v poslední době poměrně krutý. Poté, co ji od loňska potkávají samé nešťastné události, zažívá velké psychické vypětí. Kate nakonec skončila na několik týdnů v nemocnici a není divu, že také drasticky zhubla. Kromě podpory se nyní často setkává i s obavami fanoušků o její zdraví v důsledku úbytku váhy, ale i mnoha hejty. Právě na trolly zaměřila Kate svůj poslední příspěvek…

Ten adresovala údajně všem, kteří se do ní v poslední době obuli kvůli její postavě. Někteří se nezdráhali psát věty typu: „Kam se poděl tvůj zadek: Dělej dřepy.“ A právě takovým poslala poměrně nevybíravý vzkaz. Video, na němž si upravuje účes s její nyní již typickou obrovskou mašlí (za kterou to rovněž schytává z mnoha stran), opatřila drsným komentářem. „Připijme si na debily, připijme si na zm..y, připijme si na šmejdy,“ napsala. Kate má na sobě navíc pouze růžové kalhotky, krátké tričko a černé kozačky na vysoké platformě, v nichž její nohy vypadají snad ještě štíhlejší než normálně.

Herečka z Pearl Harboru, která se loni trápila ztrátou své milované kočičky, začátkem letošního roku přišla o nevlastního tatínka, a její mamince navíc diagnostikovali rakovinu. Na Kate už toho bylo příliš a údajně v důsledku prožitého stresu a zármutku se u ní vyvinul Mallory-Weissovův syndrom, kdy dochází ke zvracení krve.

Její chování v poslední době ovšem budí vášně, jelikož to celé prý vypadá spíš tak, že si herečka svou štíhlejší postavu užívá a chlubí se s ní. Není tak divu, že i tentokrát příspěvek vyvolal rozporuplné reakce.

Další články

Načítám