Hlavní obsah
Článek

Princezna Catherine (42) byla spatřena poprvé od chvíle, kdy se podělila o radostné zprávy v dojemném rodinném videu, v němž prozradila, že úspěšně dokončila chemoterapii. Společně s manželem Williamem (42) strávili víkend ve Skotsku, kde zavítali i na tradiční nedělní mši v kostele, kde byl viděn i král Karel III. a jeho žena královna Camilla.

Podle britského Dailu Mailu si tentokrát manželé dopřáli víkend bez dětí. Princové GeorgeLouis i princezna Charlotte tak prý zůstali doma v Berkshire. Pár byl spatřen cestou do kostela Crathie Kirk, přičemž Kate seděla na sedadle spolujezdce se svým oblíbeným tvídovým kloboučkem s pery, zatímco William se ujal řízení.

Princezna ve zmiňovaných emotivních záběrech, o něž se podělila na instagramu, uvedla, že zdraví a snaha vyvarovat se do budoucna rakovině je její prioritou, stejně jako její rodina. Zároveň ale oznámila, že se pomalu vrací k veřejným povinnostem, přičemž minulý týden uspořádala svou první větší akci na hradě Windsor v rámci její iniciativy Early Years.

William a Kate tak měli možnost strávit příjemné chvíle s králem a královnou ještě předtím, než se Karel III. a Camilla v říjnu vydají na oficiální návštěvu Austrálie a Samoy. Jak je známo, král má svou snachu velmi rád a byli si i vzájemně velkou oporou i během jejich léčby rakoviny. Karel III. prozatím stále ještě podstupuje léčbu blíže nespecifikované formy této nemoci.

Další články

Načítám