Hlavní obsah
Článek

Princ William (42) je obrovský fanoušek anglického fotbalového týmu. Nemohl si tak nechat ujít čtvrtfinálový zápas Anglie se Švýcarskem, který na Euru v Německu rozhodl až napínavý penaltový rozstřel. Zápas se pro Anglii nevyvíjel dobře, prohrávala o jednu branku, ale brzy se jí podařilo vyrovnat. O postupujícím tak rozhodly penalty, které jsou prokletím Anglie. V minulých letech u penalt propadla, nyní se ale štěstěna přiklonila na její stranu a všechny pokutové kopy proměnila.

Princ William zápas prožíval velmi emotivně a coby budoucí král se rozhodně nehlídal ve svých emocích, což ocenili všichni fanoušci královské rodiny. Taková gesta a grimasy jsme snad u Williama ještě neviděli, shodují se. V komentářích na sociálních sítích se to jen hemží pochvalnými příspěvky. „Anglie vítězí, princ William je talismanem pro štěstí,“ zaznělo v diskusích.

„Sledování reakce prince Williama na vítězství Anglie by mohlo způsobit, že zpěv národní hymny bude v semifinále zase o něco hlasitější. Opravdový fanoušek fotbalu, toto jste u královské rodiny ještě neviděli,“ napsal další nadšený fanoušek.

Zaťatá pěst prince Williama pro úspěšném penaltovém rozstřelu nadchla tisíce diváků nejen v Anglii. „Tahle reakce byla vším, co my fanoušci milujeme,“ dmul se pýchou jiný fanda. A nechybělo ani rýpnutí do Williamova bratra Harryho. „Zatímco princ William hrdě zastupuje královskou rodinu na mezinárodní scéně a fandí vítězné Anglii, princ Harry se stále více izoluje od své vlastní země a v Kalifornii společně s Meghan žalostně kňourá o britské monarchii,“ stálo ve značně jízlivém komentáři.

Princ William by proto jako talisman neměl chybět ani v semifinále fotbalového Eura, kde Anglii čeká Nizozemsko. A pokud vyhraje, dočká se vysněného finále a bude jen krůček od celkového triumfu, což se Anglii v historii Eura ještě nikdy nepodařilo.

Další články

Načítám