Hlavní obsah
Článek

Málokdo si dovede představit Anglii bez prince Williama (42)Davida Beckhama (49). A právě tyto dvě osobnosti se sešly během kontroly nových létajících strojů londýnské charitativní organizace.

William a David se střetli v prostorách charitativní organizace London Air Ambulance Charity, aby si zde prohlédli nové vrtulníky. Organizace reaguje na závažné traumatické události, které se stanou v Londýně nebo jeho okolí. Pro prince bylo okukování vrtulníků nejen povinností, ale i radostí. Mezi březnem 2015 a červencem 2017 pracoval jako pilot letecké záchranné služby u East Anglian Air Ambulance a nedávno přiznal, že by se k létání rád vrátil.

Nikdo se tak nedivil tomu, že i když oblíbení muži Anglie s vrtulníkem nevzlétli, nejen David, ale ani William neodolal a sedl si na místo pilota. S bývalou fotbalovou hvězdou si pak rozhodně měli o čem povídat a na jejich tvářích nechyběly úsměvy. Oba pánové navíc předvedli podobnou vizáž. A to černý oblek s bílou košilí a strniště, které bylo barvou i hustotou rozhodně výraznější na Davidovi. A právě to, společně s obličejem, který lidem připadal pozměněný, se stalo terčem posměšků na adresu obou mužů.

„Je to jako jeden z těch obrázků ,před a po‘ z turecké kliniky pro transplantaci vlasů,“ udělal si přímo na instagramovém profilu budoucího krále legraci jeden ze sledujících. „Skvělá práce. I když Beckhamův obličej vypadá jako úplně nový nebo nějak zamrzlý,“ reaguje na fotky jiný. „Co se to děje s obličejem Davida Beckhama?“ přizvukuje třetí.

Další lidé pak mají pocit, že David Beckham dělá všechno pro to, aby získal rytířský titul. S Williamem ale někdejší fotbalové eso pojí dlouholeté přátelství. Společně s manželkou Victorií se v roce 2012 zúčastnili svatby Williama a Kate, David s princem navštěvovali fotbalové zápasy a spolupracovali na charitativním projektu. Beckham si také vystál 13 hodin ve frontě, aby viděl zesnulou královnu Alžbětu ležet ve Westminster Hall. Nechtěl přeskočit frontu.

„Kdykoli během své kariéry jsem byl požádán, abych udělal cokoli ohledně královské rodiny, Jejího Veličenstva, princů, nyní našeho krále, vždy jsem to byl velmi ochotný udělat,“ pronesl v minulosti David Beckham.

Další lidé se ale samozřejmě rozplývali nad tím, jak to oběma mužům sluší, že oba vypadají jako z královského rodu a že návštěvou takových míst odvádějí skvělou práci. Tak snad se brzy opět někde setkají.

Další články

Načítám