Hlavní obsah
Článek

Princ William (42) změnil image a ženy se na něj nemohou vynadívat. Následník trůnu se ukázal na první oficiální akci po prázdninové pauze, a jak je vidět, „letní“ strniště si rozhodl nechat i v průběhu „pracovního roku“.

Změna je život, o čemž ví každá žena, která si čas od času nechá u kadeřníka na hlavě vytvořit něco nového. Muži mají v tomto ohledu méně možností, zvlášť když jako princ William nejsou obdařeni hustými vlasy. Přece jen ale k nějaké změně dojít může, a to hlavně co se týče vousů. A právě v novém, drsnějším vzhledu se princ ukázal na výstavě o bezdomovectví.

První vlaštovkou nového vzhledu bylo před měsícem video, na kterém William s Kate děkují olympionikům za jejich reprezentaci Anglie. Už tam měl princ strniště a ženy si to tehdy pochvalovaly. Nebylo ovšem zdaleka jasné, jestli se po letní pauze William opět nenechá hladce oholit. Na výstavě Homelessness: Reframed v Saatchi Gallery v Chelsea v Londýně ale dokázal, že alespoň ještě chvíli z něj bude vousatý princ. A reakce nadšených fanynek na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Líbí se mi to, vypadá velice hezky,“ nebo „Je to naprosto úžasné s těmi vousy,“ či „Vypadá krásně. Rád vidím, jak některé geny jeho matky vítězí nad těmi windsorskými!!!“ případně dokonce „Miluji Williama a OPRAVDU miluji jeho nový vzhled. Omdlévám!“ rozplývají se dámy pod článkem v magazínu Daily Mail. Tak uvidíme, jak dlouho si princ ještě sexy strniště nechá.

Další články

Načítám